• A PROGRAM
 • SZÓTÁR
 • BLOG
 • GALÉRIA
 • MAGAMRÓL
 • KAPCSOLAT
 • BLOG

  # Card image cap

  2020. 05. 18.

  FT, AMRAP, EMOM

  RFT, AMRAP, EMOM. Rövidítések, amelyek a legtöbb CS Training WOD leírásában olvashatók. Az alábbiakban megismerheted a jelentésüket és a szerepüket a funkcionális edzések programjában.

  ELOLVASOM
  # Card image cap

  2020. 03. 13.

  A védelem utolsó vonala

  Te készen állsz a mindent eldöntő küzdelemre? Soha nem késő elkezdeni megerősíteni a védelmed utolsó vonalát.

  ELOLVASOM
  # Card image cap

  2020. 06. 12.

  Az edzésprogram

  Így épül fel az online program. Láthatsz egy példát arra, hogy egy héten belül milyen jellegű edzésekkel találkozhatsz.

  ELOLVASOM
  # Card image cap

  2020. 06. 10.

  Napi edzés - példa

  Amennyiben csatlakozol az online programhoz, a napi edzések (WOD) leírását ehhez a példához hasonlóan láthatod. Minden gyakorlat bemutatója megtalálható a videótárban.

  ELOLVASOM
  # Card image cap

  2020. 06. 08.

  Felszerelés

  A CS Training Online program lényege, hogy ne kelljen minden szabadidődet egy fitnesz teremben töltened. Az edzések jelentős részéhez szinte semmilyen eszköz nem kell és többségüket a szabadban is teljesítheted

  ELOLVASOM
  # Card image cap

  2020. 05. 04.

  Funkcionális edzés

  A valódi funkcionális gyakorlatok lehetőséget adnak a magas intenzitású edzésmunkára. Ez alapvető feltétele egy olyan edzésprogramnak, amely a való élet előre nem látható kihívásaira készít fel és összességében a fizikai egészség fenntartását célozza. Nem kell tehát bonyolult, specifikus eszközigényű dolgokra gondolni.

  ELOLVASOM
  # Card image cap

  2020. 05. 13.

  Kondicionálás

  A komplex kondicionáló edzések a funkcionális edzésprogram gerincét adják. Nem csak azért mert napról-napra új, izgalmas kihívásokat jelentenek, hanem azért is, mert a fizikai egészség fejlesztéséhez az egyik legeredményesebb módszert jelentik.

  ELOLVASOM
  # Card image cap

  2020. 05. 23.

  Kardió gyakorlatok

  A kardió hatású gyakorlatok jellemzője, hogy alapvetően az oxidatív energia-rendszert terhelik, azaz az állóképességet fejlesztik. Elengethetetlen elemei egy eredményes funkcionális edzésprogramnak. Milyen kardio hatású gyakorlatok szerepelnek a programban? Hogyan válthatók ki a különböző kardio gyakorlatok egymással?

  ELOLVASOM
  # Card image cap

  2020. 05. 11.

  Fitnesz

  Mi it is értünk „fitnesz” alatt? Ki az aki úgymond „fitt”-nek nevezhető? A szakirodalmat böngészve találkozhatunk egészségügyi értelemben vett, kozmetikai- és sport-szempontból értelmezett fitnesszel. Lássuk ezeket egyenként.

  ELOLVASOM