• A PROGRAM
 • SZÓTÁR
 • BLOG
 • GALÉRIA
 • MAGAMRÓL
 • KAPCSOLAT
 • Felszerelés

  A CS Training Online program lényege, hogy ne kelljen minden szabadidődet egy fitnesz teremben töltened. Az edzések jelentős részéhez szinte semmilyen eszköz nem kell és többségüket a szabadban is teljesítheted. Kint edzeni a friss levegőn, a napsütésben játékos élménnyé, feltöltődéssé teszi a sportolást. Természetesen a programot csinálhatod teljes egészében egy funkcionális edzőteremben, vagy felszerelheted a saját kis "home gym"-ed is. De edzhetsz a napaliban, a teraszon vagy a kertben, esetleg a garázsban, akár a lakóhelyed közelében található kondiparkban.

  A funkcionális edzések természetesen igényelnek felszerelést és szükség lesz a ellenállásos, súlyzós gyakorlatokhoz is eszközökre. Ezek nélkül nehezebben biztosítható a teljes körű edzéshatás.

  A minimum felszerelés:
  - gumiszalag (férfiaknak: 1x 25 kg, 1x 15 kg / nőknek: 1x 15 kg, 1x 5 kg)
  - seprűnyél vagy PVC cső
  - ugrálókötél (speed rope)
  - medicinlabda - wallball (férfiaknak: 9 / nőknek: 6 kg)

  Az alap felszerelés:
  - minden, ami fel van sorolva a minimumnál, plusz:
  - húzódzkodó (pl.: ajtófélfa közé szorítható), vagy tornászgyűrű
  - kézisúlyzók (férfiaknak: 2x 22,5 kg / nőknek 2x 16 kg)
  - box (doboz / zsámoly)

  Extra felszerelés a fentieken felül:
  - olimpiai súlyzórúd
  - különböző súlytárcsák
  - keret vagy állvány
  - valamilyen kardió gép (evező, bringa, ski-erg)

  A húzódzkodási lehetőségnél érdemes a közeli street workout kondiparkkal számolni. A tornászgyűrű a leginkább sokoldalúan használható eszköz. Ha sikerül rögzítened egyet otthon a plafonra, máris van egy kis edzőtermed. Olyan nehéz kézisúlyzókat válassz, amelyeket legalább ötször, pihenten ki tudsz nyomni erőből a fejed fölé. (A fenti kilók, csak irányadók.)

  A programban átlagban kéthetente egyszer szerepel olyan erőemelő vagy súlyemelő edzés, amelyhez alkalmanként érdemes bemenned egy konditerembe. De ha ezt el akarod kerülni, akkor az erősítő edzéseket is végezheted a saját kézisúlyzóiddal és a gumiszalagokkal.

  A fent leírt felszerelés beszerzése egyszer igényel befektetést. Kis kreativitással, leleményességgel rendszeresen és keményen lehet edzeni akkor is, ha nem áll rendelkezésre csilli-villi, fullra felszerelt funkcionális terem. Így mindig a Te kezedben lesz az irányítás!

  TETSZIK AMIT LÁTTÁL ÉS OLVASTÁL?
  CSATLAKOZZ MOST A PROGRAMHOZ